Majd ha fagy... egy magamfajta srácnak soha


Nem tudom kinek mond ez a cím valamit, de most eléggé aktuálissá vált. Gondolom páran már tudják is, hideg lett itt északon. 

Hát nem. Ez egy film címe, a jégkorongé a főszerep benne. Most pedig az élet írt egy újabb sztorit, nem kérdés, hogy egyszer film lesz belőle. 

John Scott főszereplésével. Tessenek utána nézni, nagyon nagy történet lett belőle, van itt minden, szegény hős, gonosz, happy end...

Segítségül csak annyit, hogy az idei NHL All-star gála és John van a középpontban.

Egy nagyon jó cikk az úriembertől (mármint egy remek fordítás), tényleg nem nehéz belelátni Hollywood-ot. 

http://www.jegkorongblog.hu/2016/02/04/egy-magamfajta-srac/#comments


Nagyon jó fej ember, és az ilyen történetek a legjobb reklámok a sportnak, a sportoknak. 





Miközben én ezt a cikket olvastam Barnaby nézte a TV-ben (youtube) a Csiribirit. Miután vége lett átkapcsoltam a TV-re és pont az American Ninja Warrior (vagy mi) ment. Szintén egy megható sztorival. A férfi (egyébként végig ment a pályán) úgy lett nem kicsit kemény legény, hogy a feleségéről kiderült súlyos genetikai betegségben szenved. Bármikor meghalhat, járni már nem tud. A férje átlag pasi volt, egészen eddig a pontig, majd elkezdett edzeni, hogy tudja a ház lépcsőjén hozni-vinni a feleségét. Keményen edzett ezért, megerősödött. Majd sikerrel vette az akadályt.

Szép történet, de sajnos nem kizárt, hogy itt nem lesz happy end. 






Megjegyzések

  1. Szia! Mi most készülünk Norvégiába, 2 gyerekkel. Sok mindent olvastunk már, a blogodat is :) Vannak azért bennünk kérdések, amikre még nem tudjuk a választ. Mivel Ti kinn éltek segítenétek Nekünk egy-két kérdésben? Előre is köszönjük, Noémi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Ha tudok, szívesen. szabadlegy@gmail.com

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések