van képem


Már volt hasonló bejegyzés, de mit tehetek, ha újra összegyűlt rengeteg kép. Újfent ingatlanközvetítők képeiből gyűjtögettem, egyrészt, mert szeretek ilyen mód is "utazni" - milyen zöld már, nem igaz? - másrészt mert érdekel hol milyen Norvégia, hogyan élnek, mi az itteni stílus.

A legfontosabb természetesen az "utazás" része, legfőképpen a drón fotókkal, itt látszik igazán milyen fantasztikus a természet errefelé. És talán ötleteket is kapok, merre kell egyszer ellátogatni.

Ami még érdekes, hogy tényleg nagyon szuper képek is készülnek, egyes ingatlanosok egész művészi szintre emelték a fotózást, nem rossz munka az övék, igaz?

Jó visszanézni ezeket a képeket, amik ugyan csak egy piciny hányada a gyűjtésnek. Legelőször fentről "közelítünk" a témához, majd lesz földön -és bent járás is.

Jó utazást és nézelődést, sajnos nem emlékszem a többségre, hogy hol készültek, ha mégis eszembe jut valami információ, akkor jön a kép alá. Van ahol a fotó nagyon szép, van ahol a környezet érdekes, van amelyik csak szimplán adja magát, hogy ilyen is tud lenni Norvégia. Főleg az utolsó hányada ami érdekes. Ott elég lapos területek is megmutatják magukat. Nem a fjordos Norvégia... egyébként én imádom ezeket a smågård-okat (mikrogazdaságok) ami a Norvég tájkép fontos eleme. Mindenhol, mindenfelé. Ugye mondanom sem kell, hogy leginkább állattenyésztés végett.

Emlékszik valaki az Amerika és... madártávlatból sorozatra? Élmény volt nézni. Ez nem teljesen olyan lesz, nem lesznek nevezetességek, viszont a madártávlat különböző magasságokból igen. Össze-vissza Norvégia, nem déltől északnak vagy fordítva. Arra már tényleg nincs agyi kapacitásom, jön, ahogy jön.

Akkor jöjjön... az égből pottyant képes mentés.

Még annyit, hogy igen, ezek mind eladó ingatlanok voltak (lakóház vagy hytte/nyaraló), vagy némelyik még talán most is az. Mi mennyi? Ki emlékszik rá... viszont kedvcsinálónak egyből valami elképesztővel kezdenék, ja, és majd a talpon lőtt sorozatnál is lehet vele majd találkozni. Szóval lesznek átfedések fent, talpon, bent olykor-olykor.

Még annyi segítséget a képzelőerőhöz, hogy minél északabbra utazva, annál gyérebb a vegetáció. Ahol a tengerszint mellett nincs fa, az már nagyon észak.












Valahol elég északon.




























































































































kissé labirintus 

























































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































Megjegyzések

Népszerű bejegyzések