a "beindult" nyár, mozgalmas Eidfjord

Ritka, de pont úgy jött ki, hogy szombaton érkezett egy hajó. Mégpedig a legnagyobb, ami hozzánk látogat, a Costa Meditteranea. És mindeközben a szokásos hétvégi sürgés forgás, rengeteg motoros és autós "vándor". Ezek között van pár érdekesség. 

Közben pedig vége az NHL-nek (és nem kell hajnalban kelni, ja és nyert a L.A. Kings, Gaborik is bajnok már)), gondolnám hogy talán több idő lesz a blogra, de ugye elkezdődött a focivébé. És milyen már!!! Spanyol-Holland megvan??? Én mint német-holland drukker... és ez a két esemény egy este volt, szép egy nap, alig alvással...

Közben lassacskán azért töltöm a régebbi bejegyzéseket, a hosszú hétvégéset, a verdásat, és még elmaradásnak ott van az Oddás kitérő múlt hétről. 

Ja és jövő szombaton megyek dugnad-ra, ez a norvég társadalmi munka megfelelője. Jövő hétvégén focitorna, kb. 5000 gyerek, 8 pálya, rengeteg meccs. Helyettesítek, valamelyik standon leszek 4 órát. Azt hallottam 150-en vesznek részt ezen az Eidfjordiak közül, mármint a dugnad-on, a focin nem tudom. 6-14 éves korosztály focizik majd, főleg Bergenből jönnek majd sokan.

Tehát egy mozgalmas szombat képekben... kezdetnek...




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések