kell egy ház, majdnem a fjord partján, ha végre...


Időnként rátévedek a környékbeli ingatlan hirdetésekre, hogy van-e valami érdekes, izgalmas. Nem mintha biztosak lennénk a dolgunkban, hogy itt kell házat vennünk, hogy itt maradunk, de azért néha nem árthat meg egy kis körbenézés.

Az egyetlen eddigi ház, ami úgy igazán beindította a fantáziámat itt a közelben, Grimo-ban található. A nem kicsi szépséghibája, hogy a mindennapi munkához kompot kell használni. Azokon a napokon, amikor mindketten dolgozunk az 2 oda-vissza kompolást jelent minimum. Plusz még kb. 30km-t is.

Ez már nem kicsi kompromisszum lett volna. Egyébként a ház hirdetése lekerült, talán eladták már. Az is igaz, mi lehet nem is kaptunk volna rá kölcsönt. 3,6 millió korona volt az ára. Itt jellemzően ez csak egy kezdő ár, ha sok az érdeklődő licitálás megy, így akár lehet jóval több is. A hely elég "kiesése" miatt ezt mondjuk nem gondolnám. Szerintem ha elkelt, akkor egy vevő volt, nm volt licitálás.

Jöjjön a ház...

 Nézzünk körbe először kívül.







Ott szembe bal szélen szoktunk lovagolni. 


Folyik egy kis patak is a kertben, ott valahol. 


Ott messze, szemben van Eidfjord, a fjord végében.

Sok mindent nem tudok mondani, a képek majd beszélnek.





Lehet itt még lenne is kedvem főzni.








Itt sem csempe van, hanem vízálló panel.







Mindig itt lennék szerintem.











Tényleg nagyon jó áron volt eladó, pazar környezetben. Rengeteg ilyen gyöngyszem lehet Norvégia szerte, ha belefutok még valami érdekesbe, igérem jönni fog.
Ez a ház egy nagyobb városban minimum duplájába kerülne minden bizonnyal. ami nem változtat azon, ha a körülmények adottak lennének, itt ki tudnánk húzni egy darabig...




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések