irány Nizza!


Hát ja... mit lehet mondani a tegnapi események után? Ismét?

Főleg, hogy vasárnap hajnalban elindulunk nyaralni végre, cél Nizza is. Nincs semmi félelem bennünk, miért is lenne? Félni a haláltól? Miért? A halál sem fél tőlem, gondolom... pedig lenne oka, épp gondolkodom, hogy legyőzöm, így vagy úgy.

Nem akarok viccet csinálni a történtekből, csak ahogy az eseményeket nézem, és a francia híreket, a Franciák sem félnek. Miért is kellene? Ez egy borzasztó, rajtunk kívül álló tényező, amit mi nem tudunk befolyásolni. Bár biztos vagyok benne, hogy mások tudnák. 

Nem lehetne repülőre ülni, mert volt olyan, hogy lezuhant, nem lehetne autóba ülni, annyi halálos baleset van, lehetne folytatni a sort...

Az emberiségből alig van olyan, aki letett valamit az asztalra (pozitív tartalmat), porszemek vagyunk. Talán pár emberen kívül a kutyát sem érdekli, hogy élünk vagy halunk-e. Akkor meg?

Gondolom, hogy nem gondolom rosszul, de a vallásos emberek félik inkább a halált. Ezzel is lehet/ett őket kordában tartani irányítani. Nem kell pedig félni, esetleg az odáig vezető úttól. Ha sok szenvedéssel, fájdalommal jár, na attól lehet tartani, akkor pedig a halál a megváltás, nem?

Tehát, én biztosan nem félek a haláltól, de ez nem azt jelenti, hogy várnám az eljövetelét, nem, sőt! Addig amíg tudok magamról gondoskodni és nem vagyok senki terhére, ne jöjjön. 

Így, hogy kitrollkodtam magam, annyit szeretnék megjegyezni, hogy a legborzasztóbb az egész történésben, a gyerekek halálát felfogni.

Mindenesetre mi nekivágunk egy jó nagy túrának, abban a reményben, hogy nem olyan időjárásba futunk bele, amiket hallani több felől most tőlünk délebbre. 








Azért a végére legyen valami szép is... ezt most nagyon nyomatják a youtube-on, ha metal-t keres az ember, ez tuti felbukkan.



ja, és a világ gyönyörű! valahol...!?


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések