Költöztünk, már megint...

Jönnek majd a részletek, előre annyit, hogy ez az albérlet megint jobbnak tűnik mint az előző. Van, volt, lesz vele dolgunk, de több a lehetőség a házban. A bérleti díj ugyanannyi mint volt, úgyhogy nagy rizikót nem vállaltunk.

Az erdő szélén lakunk, bal oldali szomszédaink az erdő lakói, talán még troll is lehet közöttük. Két utca jön mifelénk, vagyis inkább nevezném egy körútnak. Nálunk fordul meg, utána már az erdő. Nagyon jó lesz így körbemenni a szokásos túránkon, mert egyből a fák között vagyunk, könnyebb így Barnabyval.
Aztán van nagy teraszunk végre, elég privát részei is vannak a kertnek, háznak. Jó lesz ez.

Egy pöttyet sűrű volt a költözés, mert én a felső (lakó) szintet majdnem teljesen kifestettem, hosszú napok voltak. Még a káosz nyomai most is felfedezhetőek, de majd csak helyére kerül minden.

Volt pár szeles napunk is a héten mióta itt vagyunk, és sokkal védettebb a ház itt a kanyarban. Persze nem tökéletes a ház, van vagy 30 éves, 13 éve csak albérletként üzemelt. De majd rendbe rakjuk szépen, már amennyire érdemes egy albérletet.

És megint több helyünk van, még jobban elférünk. A garázst mondjuk nem tudjuk használni, mert nem fér be a trollhunter, vagyis új garázskaput kellene csinálnom, de közben kiderült, hogy a tulajnak kell tárolnia itt pár cuccot, úgyhogy nem is férne be amúgy sem az autó. Tárolni mi is tudunk benne. Viszont kevesebb így a bérleti díj.




 Jobbra már az erdőbe vezet az út.
 Sokkal naposabb a solyó ezen oldala, kinyílt a világ, nem csak a fákat látjuk az udvarban mint az előző helyen. Bár az sem volt rossz, de azért...
 Szemben a szomszédnál gyakran eszegetnek a őzek az almából.





 Nagy a terasz, de jó lesz itt nyáron...



Megjegyzések

  1. Névtelen12.10.15

    Gratulálok az új házhoz, jó volt nézegetni a képeket, és remélem, a napos ősz is hosszan megmarad felétek. :-)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések