Murphy törvénye


Hát éppen csak közzétettem a lovaglós írást, erre mi történik?

Mit is írtam benne? Hogy eddig semmi komoly dolog nem történt, ügyesek a lovak. És akkor eljött a mai nap. Négy lába van...
Tudjuk, a ló. Hát Svarten nem megbotlott? De most úgy igazán. Térdre rogyva az első majd a hátsó lábaival is. Barnabás ezt már nem tudta "kivédeni". Leesett, de legalább nem túl magasról.

Nem tudjuk még a végkimenetelt, mert amit msot látunk, hogy fájlalja Barnaby a könyökét, vagy annak a környezetét. Bedagadva, bekékűlve nincs, de látszik, hogy fáj neki. meglátjuk mi lesz vele a holnapi nap.

Egyébként hősként viselte a leesést, kicsit nyekergett, de szinte egyből feltettük vissza a lóra, ne is gondolkodjon azon, hogy nem ül fel ismét. 

Szóval, már a lóban sem bízhat az ember. Csak viccelek, dehogynem, de azt tényleg nem értem, mi ez a gyakori botladozás náluk (mindhárom meg szokott botlani).

De a legfontosabb, reméljük Barnabásnak nem lett semmi a kezével, mert nem könnyű kideríteni, hiszen nem mondja, és az orvoshoz menés sem egyszerű mutatvány.

Barnabás egyik új kedvence. Trude fia, Viljar (15 éves) szokta körbefurikázni.

Csak megemlítem, hogy Viljar-nak nincs éppen rossz gyerek/kamaszkora. Mert hagyján, hogy volt mini motorja, quad-ja, de van motorosszánja, most már motorcsónakja, traktorja (a képen), lovai és még ki tudja mi. Nem azt mondom, hogy minden norvég gyereknek ezek a lehetőségeik, de majdnem csak. Lehet irigykedni.





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések