rólad szólnak a hírek




Így a szeretet ünnepe (micsoda bullshit) előtt kissé erős ez a kép, de attól még igaz. Pedig ilyenkor mindenki egy kicsit szociálisabb vagy minek nevezzem, most kellene mindenhol a híreknek ezekről szólni. Egyszerűen az ember nem tanul a hibájából, bele kell verni a fejébe, ha nincs más út. Persze az otthoni migráncsozós időkben ilyenre nem lehetne számítani, de mit is várhatnánk?

https://www.nrk.no/urix/mener-vi-deler-bilder-som-gjor-oss-forbannet-1.13837318

Tényleg azt gondolom, a politikán és az érdekeken túllépve sokkal inkább kellene a negatív dolgokra  (társadalmi érintettség) fókuszálni, tanulni kell belőle.




Azért feloldom egy kis őrülettel a fenti cikket. Bízz a Teslaban. 6 hetes gyermekét az anya bent hagyta a Teslaban, persze nem szándékosan. Annyi a történet, hogy nem találta az autó kulcsát, így csak a telefonos app-ot használta (nem tudom, így is lehet használni az autót, vagy csak kinyitni?), de kinyitni újra már nem tudta. 
Persze pánik miegyebek, a gyerek közben sírni kezdett. Hívta az élettársát, aki indult a kulccsal, illetve a tűzoltókat, hogy törjék be az ablakot. Ja és az európai Tesla központot Hollandiában, de nem tudták ők sem kinyitni. Végül a feltörés előtt megérkezett a kulcs, happy end. Az internetes kapcsolat nem volt meg az autóval, ezért nem tudta újra kinyitni.
Szép új világ, fontos extrák ezek...

http://www.tv2.no/nyheter/9569822/




Ebben a hírben pedig kezdenek aggódni a sok airbnb-s ház miatt, főleg a kisebb településeken. A szezonmunkások ugyanis nem találnak szállást emiatt. 10-ből 1 ház kiadó állítólag itt Norvégiában.

https://www.nrk.no/nordland/rapport_-airbnb-kan-fa__katastrofale-konsekvenser_-for-noen-kommuner-1.13836552






Megjegyzések

Népszerű bejegyzések