jól indult a szezon


Igen, elindultak a téli sportágak világkupái. Mi más is mehetne az NRK-n, mint sífutás, alpesi sí, sílövészet. 

És tényleg jól indult a szezon. Alpesi síben Svindal a tavaly kihagyott éve után (sérülés) kettőből kettővel nyitott (pont ma volt a második verseny), mögötte Jansrud végzett. Mindig is jók voltak alpesi síben a Norvégok, de ezt egyszer már írtam.
A sífutás meg természetes terepük. Úgy is kezdtek. Therese Johaug (jó csaj) meggyőző fölénnyel nyert már versenyt a múlt héten. 



Akárcsak a férfiaknál Sundby. Az olimpián nem ment nekik (sem - ellenben az oroszok megnyerték az éremtáblát, talán mint az atlétikában? kis plusszal?), de most úgy néz ki eléggé odatették magukat. Alighanem a világkupa fő esélyesei idén az eddigi forma alapján.

És ha már sport, Zuccarello-nak is jól megy a New-York Rangers-ben. A súlyos sérülését kiheverte úgy tűnik. 

Milyen fura, sport nemzetből sport nemzetbe kerültem. Bár az is igaz, ha az össznépi sportolást, mozgást nézzük, nem igazán vagyunk egy lapon a Norvégokkal. Elképesztő az idősek is hogy jönnek-mennek. 

És ha már sport, akkor jöjjön a zene sportja (értem alatta, a minél többet hozzállást) a jófajta brutkó Death metal. És azért ez nem semmi, mondjuk egy koncerten vagy 45 percen keresztül...





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések