szerencséjük lesz?

Itt újra esik rendesen délutántól. Holnap lesz egy rövid triathlon, szombaton pedig az extreme  (hivatalosan xtreme) triathlon. Ha ilyen marad az idő, akkor tényleg az lesz, főleg fenn a Hardangerviddán. Nem is tudom, örüljek, vagy sem, hogy nem tudok menni segíteni. Ha marad a cudar idő, akkor talán nem baj. Én nem vagyok Norvég, ennyi kényesség lehet bennem, nem igaz?

egész pontosan:
http://www.nxtri.com

Én még mindig beleborzongok, hogy tudom mi vár rájuk. Tessék elhinni, brutál kemény "pályán" versenyeznek. A víz szerintem idén rekord hideg, én még nem láttam senkit fürdeni (mondjuk ahhoz legalább a levegőnek illene melegnek lennie), és amúgy sem lesz meleg. Olyan 15 fok körül, az azt jelenti, hogy a Hardangerviddán olyan 6-8 fok lesz. 

Neki kellene állnom a nyaralásos írásnak, de nincs kedvem. Volna azért pár kép amit meg szeretnék mutatni, de oly lassú a feltöltés, mindig elveszi a kedvem. 

Azért keresek pár képet az elmúlt napokról, hetekről, a nyaralást kikerülve.


Bo-ról fotózva telefonnal. Balra (teljesen) Ulvik irányába a fjord. Balra szembe Osa irányába. Jobbra pedig Symadal és Eidfjord irányába.

autóból menet közben















 Ugye el teccik hinni, hogy Norvégiában jó autókázni? Persze ha szép az idő.

ugyanaz máskor 





 Majdnem ezt vettük meg (ezek a Suburban-nok - jelen esetben GMC-k szebbek ugye), de mégsem. Majdnem dupla annyi kilométer volt benne, bár jó állapotú volt, és 7 személyes, valamint olcsóbb.
Csak... pici olajfolyás a motornál, a gumik elől nem normálisan kopva (akkor még nem tudtam, hogy autószerelőként fogok dolgozni, és így jóval olcsóbb ha javítani kell valamit, hisz magamnak csinálom), néhány kapcsoló "defektes", például a tükrök alig reagáltak, és még néhány ilyen apróság.



 A képek zöme autóvásárlás okán való utazás során készült.


 Ha többször lett volna ilyen szép idő, még több készült volna.






 Nem is jó itt vezetni... nem, mi?



















Lényeges, ugye itt nincsenek útszéli plakátok, semmi sem rondít bele a "képbe". Csak ez, tartsd be a sebességet, vagy hogy emlékezz, és használj övet.




 azért néha bele lehet futni valami furába






















 Április közepén nem gondoltunk hóesésre, ekkor már nyári gumi volt  az autón.



 Rocky, és az ő kegyetlen pofája...



















































Megjegyzések

Népszerű bejegyzések