Norvégia újabb fekete napja



hiszen... beteg a föld

http://index.hu/kulfold/2016/11/21/norvegia_pedofilia_orizetbe_vetel/

http://www.tv2.no/nyheter/8744107/

https://www.nrk.no/norge/erna-solberg-om-_dark-room_-saken_-_-utrolig-vondt-a-hore-historiene-1.13237670

Hát tessék. Már megint mi a nyavalya van itt? Hogy a fészkes fenében lehetséges ez? Tényleg beteg a föld...

Pár éve Breivik megrázta Norvégiát, aztán mindenféle egyéb történések is voltak az elmúlt időszakban (barnevern), most pedig ezek az állatok. Itt sem minden okés, ezt be kell látni.

Nem akarok okoskodni, nincs is értelme. Viszont van némi meglátásom. Mindenhol, mindenkinek vannak sötét dolgai, nem hinném, hogy ebből Norvégia kivétel lenne.

A sok-sok eldugott, elzárt falu a régebbi időkben, nem biztos, hogy egy normális közösség kialakulásához vezetett. Nem volt sok választási lehetőség. Nem is folytatom, mindenki úgy folytatja magában ahogy akarja. 

Az biztos, hogy bizonyos dolgok torzuláshoz vezetnek, lásd papok, a bigott vallások, a prűdség, az elzárt közösségek...

Vicces, hogy Amerikában egy női mell nem fér bele a TV-be, a halomra gyilkolászás pedig igen. Biztosan szebb egy fröccsenő vér, mint egy női mellbimbó. Hajrá...

Egy szó, mint száz a vége, ilyennek sehol sem szabadna megtörténnie, kíváncsian várom a fejleményeket, mert hihetetlen, hogy az ilyen tetteket nem veszi észre a közvetlen környezetük.

Sokan utálják a horror filmeket. De sajnos az az igazság, hogy bármilyen beteg horror film, sehol sincs a valósághoz. És ez a félelmetes...





Ez pedig csak úgy...

http://www.vilaglato.info/belehalt-a-haromeves-kisfiu-hogy-levagtak-a-peniszet-valoszinuleg-ritualis-celbol/







Megjegyzések

Népszerű bejegyzések