The life is great and there is no stress... (kvinne)


Pár kép elmúlt hetekből. Sajnos napot nem láttunk egy hónapja, hiába megyünk fel Sysendalen-hez. Igazából azért bánom leginkább, mert sokkal szebb volna a táj. Úgyhogy megint csak pár fényhiányos képpel tudok szolgálni.


amikor napsütés volt kialakulóban, nem lett aztán...

fent sysendalen gátja, itt alatta a sífutópálya (a sokból az egyik)

Kedvenc helyünk (Barnabással), már írtam, hogy itt jeges az út, nincsenek és jól siklik a szánkó. Illetve nem nagyok a lejtők, így Barnaby sem fél.


azért ha majd idesüt a nap, nagyon szép képek lesznek... remélem


azért itt el lehetne egész évben "tengeni"

Ez pedig Eidfjord "házi" sípályája. 80 km sífutópálya, az alpesi pálya 750m hosszú, 250m szintkülönbséggel. A fotó vasárnap készült, nincs zsúfoltság. Jelenlegi hóvastagság 70cm, én 50-re saccoltam. Ott fent (25km tőlünk) általában 6 fokkal van kevesebb mint Eidfjordban a tengerszinten.































Ha felhőtlen az ég és világít a hold, nagyon szépek este a hegyek...





A bejegyzés címe ehhez a képhez köthető. A falu központjában (a kép jobb alján) felállítottak "fényoszlopokat" különböző idézetekkel, leginkább gyerekektől. Viszont ez a mondat azt gondolom a legjellemzőbb. A stressz mint olyan erre nem ismert, és az általunk gondolt depressziónak nyoma sincs (hacsak nem direkt). Ez még mindig furcsa nekem, olyan hihetetlen...


Megjegyzések

  1. Névtelen17.1.14

    Tomikám, az egész család nagy örömmel olvassa a blogodat. Jó tudni, hogy jól vagytok. Látom a képeken, hogy a Barnus is boldog és ez a legfontosabb. No meg az, hogy az egész családotok boldog legyen. Nagyon jókat írsz és remélem sokan olvassák a véleményedet. Jó lenne valami jó irányú változás itthon, de sajnos ez csak óhaj marad. Jobb nektek valóban Norvégiában!
    Puszilunk benneteket és csak írj, ha valami gondolatod van. Látom, már alakul a nyelvtudásod is. Írjál az új albérletről is. Nem hallatszik le a babasírás? Tudtok azért pihenni? Vagy még nem született meg a baba?
    Puszi Marika néni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A héten született meg a gyerkőc felettünk, egyenlőre csend van (gyerek szinten), de amúgy nagyon lehallatszik minden. Sokáig biztos nem fogunk maradni itt sem, hiába a csodás kilátás. Minden okés errefelé, már csak nekem kellene majd valami munka, és akkor tényleg minden a helyére kerül. Remélem azért otthon is minden rendben, bár ország szinten vicc ami folyik. Olvasom az otthoni híreket, és...

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések