elköltöztünk

3 utcával odébb. Muszáj volt, mert nem fértünk el. Ez egy kétszintes házikó, mi az alsó szinten vagyunk, főbérlőink majd fölöttünk. Ők elvileg a héten költöznek. A mi részünk 80%-ban felújított, az övéké teljesen. Nagyon szép kilátás, 74nm és sok hely. Viszont Barnabásnak nem tetszik valami nagyon, nem tudom mi lesz ebből. Reméljük megtettszik neki. Nekünk nagyon tetszik teszem hozzá, bár mivel fa gerendás, elég nagy a lehallás, pedig a tulaj srác azt mondta leszigetelte, akkor viszont nem sikerült jól. Jobban lehallatszik mint egy otthoni panel lakás, bár nem zavarna itt, ellenben januárban szülnek. Na akkor majd kiderül milyen is. 

Venni kellett pár dolgot, ágyakat konyhai dolgokat, ilyeneket. A kilátás pazar, én remélem minden klappolni fog, és nem kell költöznünk tovább. Bár hozzá kell tenni, hogy lehet pályázni önkormányzati lakásra is, és mivel Carmen januártól itt dolgozik majd csak helyben (90%-os nappalo - hurrá - állásban) nekünk is járhat. Az lehet kicsit átírja a terveket. De ez még a jövő... szeretném ezt kiélvezni... 

 ilyen a nappaliból a kilátás, de ezt látni a szobákból is, azonos oldalon vannak, mint otthon a volt parasztházunkban

 a ház előtti terszról, nyáron a naplemente szembe lesz velünk
 ott messze valahol

Múlt héten kellett mennünk Bergenbe egy profhoz Barnabással. Kicsit kacifántos a Bergeni kórház (a recepción sem tudták megmondani pontosan hová kell mennünk), nem kicsi. Viszont Bergen nekem nagyon tetszik, bár sokat nm láttunk belőle, nem volt időnk, mert IKEA-ba is kellett mennünk ha már ott voltunk. Költözés miatt kellett pár cucc. És itt is tök olcsón be lehet zabálni ott. Hot-dog 5 korona pl. Képek csak egy helyen készültek (pedig volt egy hely, amit nagyon bánom, hogy nem örökítettem meg, tiszta karácsonyi képeslap alap lett volna), mert csak egyszer álltunk meg. 

 azt hiszem ez egy lazac tenyésztő telep
Gyakorlatilag végig ilyen környezetben vezet az út Vossból Bergenig. kb. 90km. Kibírható, számtalan kanyar, mesés táj, bár sajnos szomorkás időnk volt. Sebaj, majd legközelebb.

Egy kissé megcsappantak a kirándulós beszámolók, igaz? Barnaby nincs formában, hiába megyünk, egyszerűen nem akar kiszállni, nem tudom mi történhetett, de az is lehet szánkózástól ijedt meg, volt hogy telibe kapott minket a hó. Remélem nem tart sokáig nála ez az állapot. Különben nem lesznek újabb képek.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések