Kezdődött!!!

Igen ám, aki nem tudná az olimpia Szocsiban. Első nap 2 arany 1 ezüst 1 bronz a Norvég termés. Nem rossz kezdet. 

Mi pedig végre feljutottunk a Hardangerviddára. Kíváncsi voltam már rá, és két nap szélcsendes idő lehetőséget adott. Jól is indult a nap úgy tűnt napsütés lesz, nem lett csak egy picit. Úgyhogy pár kép az állandóan elzárt területről. Az elmúlt két hónapban nem sokat volt megnyitva, vagy konvoj, vagy teljes útzár volt.









































Megjegyzések

  1. Névtelen10.2.14

    Ez ilyen átlagos dolog, hogy arrafelé az ember mellett időnként elhúz egy kutyaszán? :D A helyiek így sétáltatják a kutyákat vagy esetleg készülnek valami versenyre?
    Mekkora hó! Irigykedem :)
    B

    VálaszTörlés
  2. Őszintén? Most láttam először "működés" közben ilyet. Régóta vadásztam rá, csak Hardangervidda mindig le volt zárva, és úgy gondolom leginkább arra lehet velük találkozni. Amúgy Eidfjordban egy kutyás biztos hogy van, mindig látom az autóját. De ez a "fogat" szerintem nem az volt. Egyébként jó móka lehet. Szép egy családi idill nem? Szuper családi program... egyébként ha itt maradunk, ha nem is kutyát, de idővel egy motoros szánt biztos hogy beújítok. Nem ér fel ezzel az élménnyel, ellenben amennyivel kisebb az élmény annyival kevesebb is a probléma.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések