Norge - Ungarn 2. felvonás


Ugye-ugye...

Elég színvonalas ez a kézi VB, úgy mindenképpen, hogy bárki verhet bárkit. Nem voltunk valami csúcs formában eddig, de ma!

Ma elkaptuk az olimpia-bajnok Dánokat. És mi jön most? 

Norvégia - Magyarország a négy közé jutásért, kedden, délután ötkor. Nézem.

Ez a közelmúlt második ilyen párharca, ugye a foci-EB-ért mi voltunk a jobbak, pedig a Norvégok mellett inkább több minden szólt. Mint most is. Akkor én is azt gondoltam, sima norvég továbbjutás lesz, most pedig már bizonytalan vagyok. 

Győzzön a jobbik, de hajrá Magyarország!


"Azért milyen furcsa, soha nem gondoltam, hogy ilyen helyzetbe kerülök. Hogy az új hazám (vajon mikor lehet ezt így kijelenteni, mikor jön el ez a pont?), vagy a szülőföldem közül kell választanom ilyen esetben. Mert ez a szituáció nem egyezik azzal, amikor például egy foci-VB-n a németeknek szurkolok (hiszen nincs se magyar se norvég), és mondjuk a hollandoknak, de egyszer csak egymás ellen játszanak (90-es VB). Ha jobban belegondolok, számomra sokkal jobb lenne, ha csak a legvégén (döntőben) találkozna a két csapat, nem kellene ilyen nagy kérdéseket feltennem. Persze most még sokkal inkább büszke lennék egy magyar siker esetén, de mikor fog ez megfordulni? Megfordul egyáltalán?"






Megjegyzések

Népszerű bejegyzések